Waarom beroep doen op Classical Cleaning ?

Sinds 25 jaar dragen dragen onze medewerkers elke dag er toe bij om uw dagelijkse leefomgeving zo aangenaam mogelijk te maken. Wij bieden onze klanten een uitgebreid pallet aan diensten van schoonmaak, facility management en technisch onderhoud van hun gebouwen en installaties.

Om in deze missie te slagen en om te voldoen aan alle kwaliteitsvoorwaarden en de flexibiliteit van hun klanten, is BELCCO er in geslaagd om hun klanten een volledige nationale dekking te bieden door 9 regionale vestigingen, en door een dienstverlening te bieden van 7 dagen op 7 en 24 uur op 24.

Vanaf juli 2011 hebben de vijf ondernemingen van klassieke schoonmaak en facility management uit de XL Group Service Companies (Alpha Classical Cleaning, Brussels Cleaning Company, Brabant Cleaning Company, General Cleaning Company et Luxemburg Cleaning Company), zich verenigd onder één gemeenschappelijke naam BELCCO « Belgium Cleaning Companies »

Sinds verschillende jaren heeft elk bedrijf een menselijke know-how ontwikkeld, en de nodige technische kennis opgedaan in de schoonmaaksector. BELCCO verenigt al deze competenties om zich zo sterker en efficiënter te presenteren in Belgie.

Wat is de missie van BELCCO? Onze missie blijft dezelfde als uw huidige leverancier: U verzekeren van een onberispelijke en vlekkeloze werkomgeving, waar men zijn werk optimaal kan uitvoeren.

U kan vanaf deze zomer al reeds de positieve effecten waarnemen van onze nieuwe structuur:

• Een nog meer uitgebreide waaier aan diensten,

• De technische competentie die telkens is aangepast aan uw specifieke eisen,

• Een groeidende vertegenwoordiging door een grotere beschikbaarheid van meer ;

• Een grotere flexibiliteit;

• Een sneller reactievermogen om u sneller van informatie te voorzien;

• Meer draagkracht voor meer en grotere activiteiten.

Contact